Aktia pankki vaasa. Uutiset: Aktia Pankki lahjoittaa 40 000 euroa Vaasan yliopistolle 2019-02-22

Aktia pankki vaasa Rating: 8,7/10 614 reviews

Aktia Hypoteekkipankki Oyj

aktia pankki vaasa

Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Alati kasvavasta asuntovalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jopa useampi kuin neljä viidestä suosittelee meitä tuttavilleen. Aktia Hypoteekkipankki Oyj sulautui 28. Sovimme esimerkiksi viime vuoden lopulla yhteistyöstä Yrkeshögskolan Novian kanssa. Päätös rakentaa uusi tiimi Vaasaan tuo Aktian toimintaan joustavuutta ja vahvistaa samalla Aktian asemaa Pohjanmaalla. Sovimme esimerkiksi viime vuoden lopulla yhteistyöstä Yrkeshögskolan Novian kanssa.

Next

Aktia Pankki Oyj Vaasa Torikonttori Aukioloajat 2019

aktia pankki vaasa

Ota yhteyttä kun haluat luotettavan ja kokeneen välittäjän myymään kotisi Vaasassa tai Vaasan lähialueilla, kuten Mustasaaressa, Laihialla ja Maalahdessa. Pankki oli myöntänyt lainoja yksityishenkilöille, kotitalouksille ja asunto-osakeyhtiöille. Vaasan vahvuutena on myös yhteistyö alueen oppilaitosten kanssa. Lisätietoja: Viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Malin Petterson, Aktia Pankki, puh. Aktialla on noin 380 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse.

Next

Aktia Pankki Oyj: Aktia vahvistaa asiakaspalvelua rekrytoimalla Vaasaan uuden tiimin paikasta riippumattomaan palveluun

aktia pankki vaasa

Nyt se tiivistyy entisestään, kun voimme tarjota ammattiin valmistuville uusia työpaikkoja. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www. Haluamme turvata yliopistojen alueellisen elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. On tärkeää vaalia monipuolista ja laajaa osaamista, jotta voimme myös tulevaisuudessa taata kansainvälisen kilpailukyvyn ja uusien innovaatioiden syntymisen maassamme, Martin Backman toteaa. Meill on vahva panostus digitaalisen asioinnin ja palvelujen kehitykseen, mutta haluamme kehittää palvelutarjontaamme mahdollisimman monipuolisesti asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Next

Nordea pankki Vaasa

aktia pankki vaasa

Aktia Pankin mittava lahjoitus auttaa Vaasan yliopistoa jälleen lähemmäksi varainhankintakampanjan tavoitteen saavuttamista, sanoo yliopiston yhteyspäällikkö Mika Palosaari. Aktialla on noin 380 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse. Vaasan vahvuutena on myös yhteistyö alueen oppilaitosten kanssa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Aktia Pankki Oyj: Aktia vahvistaa asiakaspalvelua rekrytoimalla Vaasaan uuden tiimin paikasta riippumattomaan palveluun 08:00 Aktia panostaa digitaalisten palvelujen kehityksen lisäksi vahvasti myös perinteisten palvelukanavien kehitykseen. Pankkipalveluiden kysyntä siirtyy yhä enenevissä määrin konttoreista paikkariippumattomiin kanaviin.

Next

Vaasa Torikonttori

aktia pankki vaasa

Päätös rakentaa uusi tiimi Vaasaan tuo Aktian toimintaan joustavuutta ja vahvistaa samalla Aktian asemaa Pohjanmaalla. Palvelemme sinua sekä suomeksi että ruotsiksi. Nyt perustettavalla tiimillä vastaamme tähän tarpeeseen ja se tulee olemaan osa posin pkaupunkiseudulla toimivaa asiakaspalveluyksikk, Aktian operatiivisesta toiminnasta vastaava johtaja Juha Hammarén toteaa. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Lisätiedot medialle: Juha Hammarén, operatiivisesta toiminnasta vastaava johtaja, 0400 318 588, juha. Vaasa on Aktialle tärkeä alue, jossa Aktia tiivistää yhteistyötään oppilaitosten kanssa tarjoamalla uusia työtehtäviä alan oppilaitoksista valmistuville.

Next

Nordea pankki Vaasa

aktia pankki vaasa

Lisäksi olemme tiivis osa paikallisyhteisöä myös omistajastiidemme kautta, sanoo Hammarn. Tätä tukemaan Vaasaan rekrytoidaan uusi tiimi palvelemaan henkilöasiakkaita tileihin, kortteihin, lainoihin ja muuhun pankkiasiointiin liittyvissä kysymyksissä. Pankkipalveluiden kysyntä siirtyy yhä enenevissä määrin konttoreista paikkariippumattomiin kanaviin. Koossa on jo hieman yli 2,1 miljoonaa euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.


Next

Vaasa Torikonttori

aktia pankki vaasa

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. . Toimimme rannikon kaupungeissa Loviisasta Pietarsaareen. Olemme juuriamme myöten suomalainen yritys, ja palvelemme sinua sekä suomeksi että ruotsiksi. Saman katon alta saat myös monipuoliset pankkipalvelut.

Next

Uutiset: Aktia Pankki lahjoittaa 40 000 euroa Vaasan yliopistolle

aktia pankki vaasa

Tavoitteena on kerätä 2,5 miljoonaa euroa yliopiston peruspääomaan. Tätä tukemaan Vaasaan rekrytoidaan uusi tiimi palvelemaan henkilöasiakkaita tileihin, kortteihin, lainoihin ja muuhun pankkiasiointiin liittyvissä kysymyksissä. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Yhä harvempi haluaa asioida konttorissa ja hoitaa sen sijaan asiat paikasta riippumatta, puhelimessa tai sähköisesti. Olit sitten myymässä kotia ydinkeskustasta tai taloa puron laidalta, autamme kaikissa asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Lyhyesti Vaasan toimistosta Asunnot eivät myy itse itseään, vaan hyvä välittäjä auttaa ammattitaidollaan ostopäätöksen syntymisessä. Aktia Hypoteekkipankki oli kiinteistöluottoihin erikoistunut luottolaitos.

Next

Aktia Pankki Oyj: Aktia vahvistaa asiakaspalvelua rekrytoimalla Vaasaan uuden tiimin paikasta riippumattomaan palveluun

aktia pankki vaasa

Monilla välittäjillämme on jopa kahdenkymmenen vuoden kokemus. Yhä harvempi haluaa asioida konttorissa ja hoitaa sen sijaan asiat paikasta riippumatta, puhelimessa tai sähköisesti. Tämä on luonteva jatko kehitykselle. Löydät meidät Vaasan torin laidalta. Aktia Pankki lahjoittaa 500 000 euroa toiminta-alueensa yliopistoille ja korkeakouluille. Valtio tukee yliopistojen varainhankintaa myöntämällä jopa kolminkertaisen vastinrahan yliopiston keräämää yksityistä pääomaa vastaan.

Next

Aktia Pankki Oyj Vaasa Viikinga, Vaasa, PALOSAARENTIE 81

aktia pankki vaasa

Tästä olemme hyvin tyytyväisiä ja lahjoituksesta kiitollisia. Tieteen ja tiedon korkea taso edistää kansantalouden kasvua, työllisyyttä ja hyvinvointia. Lainojen vakuutena oli aina Suomessa sijaitseva asuinkiinteistö tai asunto-osakkeet. © GlobeNewswire Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.

Next