Bh telecom besplatne poruke. Besplatno slanje sms poruka 2019-01-11

Bh telecom besplatne poruke Rating: 4,5/10 1818 reviews

BH TELECOM

bh telecom besplatne poruke

Odaberite melodije, iz raznovrsne ponude, koju će pozivaoci vašeg broja slušati do trenutka vašeg javljanja. Svaki put kada se dopunjava kredit obnavlja se i vrijeme upotrebe kredita. Trudimo se da budemo čvrsto povezani sa zajednicom u kojoj djelujemo, doprinoseći njenom daljem razvoju i stabilnosti. Ja o svemu tome,nikada nista nisam cuo. Sto se toga tice, dosta je jeftiniji razgovor iz neke drzave u bih nego iz bih u neku drugu drzavu. MojM paketi omogućavaju iskorištavanje kompletnog iznosa dodijeljene mjesečne naknade na troškove komunikacije po želji, uz dodatne bonuse mobilnog interneta i popuste pri kupovini uređaja! Pored Hrvatske, veliki broj naših čitatelja dolazi iz Bosne i Hercegovine. Kaspersky Safe Kids će vam pomoći upravljati i pratiti korištenje uređaja, postaviti pravila za pristup internetu; vidjeti šta vaša djeca pretražuju, vide i dijele na mreži.

Next

Besplatno slanje sms poruka

bh telecom besplatne poruke

Probala sam i m:tel i Haloo. Agencija je u sklopu priprema za korištenje usluge prenosivosti telefonskih brojeva u mobilnoj telefonskoj mreži BiH izvršila ocjenu spremnosti pojedinih mobilnih operatora da omoguće pružanje te usluge u zadanom roku do 30. Naknadno možete sami putem mobitela isključiti ili uključiti preusmjerenje, ili eventualno odabrati željenu varijantu preusmjerenja, korištenjem opcije Preusmjeravanje poziva Call Divert, Call Forwarding. Bili ste u prilici da nazovete i preko slušalice podjelite atmosferu s dragim osobamama. Vidim da je otvorena ova tema, pa predpostavljam da ce biti telokomovaca voljnih da pripomognu.

Next

Web2SMS BiH

bh telecom besplatne poruke

Ukoliko je vaš mobilni uređaj izgubljen ili ukraden, koristeći uslugu mTu sam možete izvršiti lociranje. Usluga mTu sam je podijeljena na cjeline koje korisnici mogu koristiti: Moje postavke My Settings — podaplikacija koja omogućava korisniku da setuje postavke za ovaj servis privatnost, grupe… Ja sam tu! The Realist wrote:Pa čovjek je platio prvi telefon, neće im opet plaćati Ne znam stvarno gdje je problem. Svaku promjenu trebate potvrditi klikom na Snimi nove postavke. Obavezno promjenite ovu šifru kako biste se zaštitili od neovlaštenog korištenja usluge. Sve u svemu, Jasmin je odradio odličan posao te se unaprijed radujem njegovim budućim projektima. Znaci placao si za nesto sto nisi mogao koristiti.

Next

BH TELECOM

bh telecom besplatne poruke

Ukoliko korisnik mTon usluge nema dovoljno sredstava na svom Ultra računu u trenutku naplate mjesečne naknade, sistem će 30 dana pokušavati izvršiti naplatu. Riječ je o društvenoj mreži koja vam nakon registracije i uređivanja profila daje mogućnost slanja besplatnih poruka. Naša jedinstvenost, tradicija, širok asortiman usluga i dinamika razvoja poslovanja čine nas prepoznatljivim na telekomunikacionom tržištu. Podaci za naziv pravnog lica i grad moraju sadržavati najmanje tri slova. Zemana Mobile Security je alat koji štiti korisnike od zlonamjernih aplikacija. Brojevi koji su pod zabranom za informacije 1182 neće se prikazivati. Grupe korisnika Friends list group Svoje lokacije koje je kreirao za Vidimo se… grupe lokacija My Locations group Ovim putem korisnik u svakom momentu može izmijeniti bilo koji podatak, te mu je ujedno i omogućeno da personalizira svako pravo lociranja, bez obzira na predefinisani šablon određene grupe.

Next

SOS kredit

bh telecom besplatne poruke

Znači, ne može ni po povlaštenoj cijeni, niti na rate. Izabetite odgovarajući paket mobilnog interneta!. Dakle neke normalne opcije govorne poste koje su radile prije. Pored toga što želimo da budemo pouzdan partner privredi i stanovništvu, budući da smo dugoročno posvećeni tržištu Bosne i Hercegovine, vidimo svoju ulogu u aktivnom i konstantnom doprinosu razvoju društva. Na raspolaganju vam je 300 znakova, a prilikom utipkavanja broja ne trebate upisivati predbroj. I stabilnost je na nivou te ova aplikacija niti jednom nije odbila poslušnost a jučerašnji update je ispravio i neke manje bugove.

Next

APLIKACIJA: bh SMS

bh telecom besplatne poruke

Izvor svakodnevnih tech novosti o Apple uređajima i ostalim događanjima iz tog područija uključujući tutoriale za jailbreak i unlock. Sugerišemo vam da pri odlasku u inostranstvo ne koristite uslugu preusmjerenja. Za mobilne telefone koji su kupljeni u slobodnoj prodaji konfiguraciju je moguće izvršiti automatski ili ručnim podešavanjem. Broj na koji ste preusmjerili poziv ne snosi nikakve troškove, a sva preusmjeravanja poziva naplaćuju se broju na kojem je aktivirano preusmjerenje po cijeni standardnog poziva između broja koji je preusmjeren i broja na koji je izvršeno preusmjerenje. Validnost melodije je 6 mjeseci od datuma kupovine. Stoga savjetujemo da se upoznate o cijenama usluge u roamingu, te da ukoliko želite izbjeći troškove roaminga uslugu privremeno isključite.

Next

SOS kredit

bh telecom besplatne poruke

Vjerujte mi da ćete ovu pogodnost naročito cijeniti kada se nađete u roamingu. Preusmjerenje se vrši na telefonskom aparatu. Ako želite da pozovete drugi broj dok je prvi poziv na čekanju, unesite broj koji želite pozvati, a zatim ponovo pritisnite tipku 2 i potom tipku za pozivanje. Zbog velikog broja komentara Bh-index nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Jesu li dijelili mobitele sirotim povratnicima u Podrinje? Kaspersky Safe Kids vam pomaže da kreirate i dogovorite nove, sigurnije načine za vašu djecu za istraživanje digitalnog svijeta.

Next

Uštedite kredit, potpuno BESPLATNO šaljite SMS poruke sa našeg portala

bh telecom besplatne poruke

Uslove i način korištenja ove usluge možete pročitati u Specifičnim uslovima, pod rednim brojem 6. Pomaže vam u praćenju komunikacije vašeg djeteta — putem My Kaspersky portala. Prošlog tjedna javio nam se developer po imenu Jasmin Nišić. I neko gore rece da je sto dalja zemlja sms skuplji, to nije tacno, jedna je tarifa za sms izvan bih nebitno koja drzava bila. Naravno, niti jedan servis nije savršen i postoje određena ograničenja - broj sms poruka po danu, mjesecu, morate se registrirati i slično, ali ukoliko samo dio vaših porukica budete slati preko Interneta, postići ćete veliku uštedu. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.


Next

BH TELECOM

bh telecom besplatne poruke

U slučaju da ne odjavite korištenje usluge tokom probnog perioda, mjesečna naknada za korištenje usluge se počinje obračunavati. Magazin je nastao kao posljedica jednog lijepog druženja mladih i obrazovanih ljudi koji su bili inspirisani pozitivnim događajima, ljudima i idejama. Znači, ne može ni po povlaštenoj cijeni, niti na rate. Prihvatanjem poruka konfiguracije počinje učitavanje konfiguracije u mobilni telefon. Krokodil Behko wrote:Ne znam kako je sad ali do prije par godina, bilo je gadno.

Next

Web2SMS BiH

bh telecom besplatne poruke

Jedan proizvod, sa jednom licencom, štiti vašu privatnost, novac, identitet, fotografije i djecu. Servisni broj za preusmjerenje poziva na Vbox sistem je 061 12 55 25. Za prebacivanje razgovora sa jednog na drugi poziv pritisnite tipku dva i tipku za pozivanje. Ponovno je možeš preslušati pozivanjem broja 061123123. Potrebno je samo staviti na čekanje tekući poziv i uputiti novi poziv, te se možete više puta prebacivati s jednog poziva na drugi. U slučaju kada korisnik koji se prati uđe u zonu ili je napusti, onaj koji je definisao prima notifikaciju.


Next