Jaarhoroscoop vissen 2015. Jaarhoroscoop 2016 voor de Zodiac Steenbok 2019-02-27

Jaarhoroscoop vissen 2015 Rating: 4,2/10 1172 reviews

Sterrenbeeld Vissen Horoscoop 2016

jaarhoroscoop vissen 2015

De luchtbellen van lege theorieën kunnen worden doorgeprikt. Wat betreft geslachtsorganen moet je oppassen dat je niet te driest met seks omgaat en teveel risico neemt. Een jaar om te laten zien wat je waard bent, ook in het buitenland. Dit zal zich dit jaar voortzetten, waardoor je nog steeds te maken krijgt met dingen die je leven veranderen. Daardoor denk je wel eens dingen, die niet waar zijn.


Next

Sterrenbeeld Vissen Horoscoop 2016

jaarhoroscoop vissen 2015

Zoals vaak blijkt dat slachtoffers vaak later daders worden. Hier hebben wij geen invloed op. Af en toe kan je het gevoel hebben dat je niet vooruit komt, of dat je niet genoeg in te brengen hebt of dat je leidinggevenden je niet genoeg waarderen. Velen nemen de moedige stap om zich te verbinden met de geliefde. Een vaste relatie kun je spannend houden door je partner zo nu en dan te verrassen! Wanneer er haperingen ontstaan in de relatie worden vet genoeg om dingen te praten met uw partner duidelijk de donkere wolken. Er zal meer welvaart komen en er zijn mogelijkheden om meer te verdienen of een promotie te krijgen.

Next

Jaarhoroscoop Vissen 2017

jaarhoroscoop vissen 2015

Juist met alle veranderingen rondom jullie kun je hier de energie vinden hier mee om te gaan. Er zou veel romantiek en liefde op de kaarten. Jaarhoroscoop Vissen 2017 Jaarhoroscoop Vissen 2017 Algemeen Het jaar 2017 is een cruciaal jaar voor je professionele en persoonlijke leven. Goede tijd om orde op zaken te stellen in je relatie. Zelfs lange vriendschappen komen in maart en april onder druk te staan, maar dat wordt minder tegen de zomer. Zowel gebonden mensen als singles willen graag aandacht, maar eis niet teveel, omdat er teleurstelling kan zijn.

Next

2016 Horoscoop van de Vissen

jaarhoroscoop vissen 2015

Je ervaart de drang om succesvol te zijn. Ik vermoed dan ook dat er nog al wat egostrijd los zal barsten die gepaard gaat met oordelen en projecties. Rond halverwege juni voel je heel sterk dat sommige mensen je alleen maar manipuleren en zich voordoen als vrienden maar dat niet zijn. Voel je je minder lekker, dan doe je er goed aan een spiritueel hulpverlener om hulp te vragen. Niet iedereen zal even positief zijn.


Next

Jaarhoroscoop 2016 Vissen

jaarhoroscoop vissen 2015

Met name Mars staat jou bij en zorgt dat je krachtig in het leven staat. Financieel valt jou nu meer dan één meevaller te beurt en professioneel zit het al evenzeer snor. Je bent spiritueel en sensitief en kunt je partner voldoende geven om de Kreeft Liefdesrelaties en sociale contacten De Maan zal in je sector van communicatie verblijven. In 2015 kan het zijn dat de oordelen over een ander juist versterken, maar dat is het pad naar overleving met projecties vanuit angst, vol van illusies en het zaaien van verdeeldheid. Je zou denken dat je de verkeerde keuzes maakt of te ongeduldig bent om het resultaat af te wachten, maar dat is het niet. Veel plezier met Astro Tarot Voorspellingen Daghoroscoop Vissen 6 Februari 2018.

Next

Gratis Horoscopen, maandhoroscoop, jaarhoroscoop en Chinese Astrologie 2015

jaarhoroscoop vissen 2015

Let op dat er mensen zijn, die negatieve energie dragen. Ik ga hier verder niet mee speculeren, maar gezien de hachelijke situatie waarin het financiële systeem zich nu bevindt is een financiële correctie helemaal niet ondenkbaar. In het algemeen zal je dus een goede gezondheid hebben, waarbij wel de gewrichten, lever en geslachtsorganen in de gaten gehouden moeten worden. Mars zal oktober tot half november in je sector van intimiteiten verblijven. Dit is een goed moment om te spenen van ongewenste relaties in het leven en vasthouden aan de trouwe. Daardoor ben je aanhankelijk en verliefd naar je partner.

Next

Jaarhoroscoop 2019 Vissen

jaarhoroscoop vissen 2015

Laat je niet verleiden tot een ingewikkeld gesprek. Iets is alleen negatief als het niet mag zijn wat het in Wezen is. Op persoonlijk niveau worden we geïnspireerd om onze plek in te nemen in de wereld, om zo dienstbaar te kunnen zijn aan de vernieuwing. Toch zijn er momenten dat je denkt: wat doe ik hier, waar leidt dit toe? Dit geeft veel kracht, maar je moet opletten dat de 1ste helft van juli storend is door de retrograde Mercurius in je sector van carrière. Het lijkt wel alsof je steeds op de juiste plaats bent op het juiste tijdstip, met de juiste mensen. Geen tijd verliezen en hopen wanneer de dingen verkeerd gaan. Volgens de horoscoop moeten de steenbokken voorzichtig zijn met hun hoofd, benen en handen.


Next

Jaarhoroscoop Vissen 2018

jaarhoroscoop vissen 2015

Dit is fijn voor de Pisces die een relatie heeft maar voor de single Vissen dreigt dit echt een moeilijk jaar te worden. Gezondheid Het jaar 2017 is een krachtig en dynamisch jaar! Problemen, conflicten en schulden kunnen opgelost worden en dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, wat je humeur positief kan beroeren. De bomen die tot aan de hemel groeiden worden dan weer binnen normale proporties gebracht. Dit jaar is ook het jaar van veranderingen. Gezond eten en bij voorbaat geen alcohol en drugs gebruiken is daarom belangrijk. Dit komt voornamelijk omdat Jupiter zich in jouw sector van carrière bevindt.

Next

Jaarhoroscoop Vissen 2013

jaarhoroscoop vissen 2015

Financiën Financieel gaat het ook goed, je staat er sterker voor dan je lange tijd gestaan hebt. Dan maak je jezelf steeds ondergeschikt aan de ander en wordt er veel onmacht ervaren. Meteen de eerste dag van het nieuwe jaar knalt jouw heersende planeet Mars jouw teken in en hij blijft daar tot december. Je wilt nu iets nieuws en dit kan ervoor zorgen dat je innovatief bent. Met hetzelfde effect dat Jupiter en Saturnus op de rest van je leven hebben. Als eerder alles op rolletjes liep kan dat dit jaar wel eens heel anders verlopen.

Next

Jaarhoroscoop 2018 Vissen

jaarhoroscoop vissen 2015

Tijdens deze periode steken oude relatieproblemen de kop op of keert een oude liefde terug in je leven. Dit komen we in 2015 niet alleen tegen als we in groepen deelnemen, maar ook voor ieders plek in de wereld die we expressie geven door middel van ons beroep of andere rollen waarmee wij ons identificeren. Zaken van het hart behoeven een zorgvuldige aanpak. Dus ook onze Aarde ondergaat een reorganisatie van haar energiesysteem. Meer en meer gaan we zelf oplossingen creëren voor situaties die ons van onze vrijheid beroven of niet zuiver zijn, door samen te werken. De Vissen moet alleen proberen om op het juiste moment de goede dingen te doen. .

Next